» Menu

Procesoperatør til AAK, Aarhus

AAK Denmark søger en teknisk dygtig procesoperatør. Gennem årtier har AAK i Aarhus opbygget særlige kompetencer omkring ekstraktion og fraktionering af vegetabilsk olie, og virksomheden forsyner nu søsterselskaber i Sverige, Holland og England samt kunder i den globale fødevareindustri. Fabrikken er centralt placeret på havnen i Aarhus og har 200 kompetente og engagerede medarbejdere.

Du har fokus på sikkerhed, kvalitet og opfyldelse af produktionsplanen

Efter grundig oplæring vil du få ansvaret for udvalgte procesområder, som du løbende overvåger og regulerer for at optimere udbytter og minimere omkostninger. Jobbet udføres primært i kontrolrummet men omfatter også opgaver i anlægget.

Jobbet indebærer blandt andet:

  • Løbende optimering i forhold til OEE og udvalgte produktionsstandarder
  • Opfølgning på produktionsmængder og kvalitet, herunder prøvetagning
  • Sikre at udstyr og faciliteter er i rette stand
  • Problemløsning – fejlfinding og igangsætning af aktioner
  • Deltagelse i LEAN-aktiviteter og løbende forbedringer
  • Skiftrapporter og dokumentation

 

Fabrikken har stor fokus på sikkerhed, og det at udvise den rette sikkerhedsadfærd og medvirke til opretholdelse af sikkerhedskulturen er en vigtig del af arbejdet.

Du ansættes på funktionærlignende vilkår, og som procesoperatør i skiftehold får du både løn, skifteholdstillæg og overtidstillæg efter Industriens Overenskomst og gældende lokalaftale.

Du bliver en del af en virksomhed i positiv udvikling, hvor initiativ, forbedringer og samarbejde værdsættes.

Du har en solid faglig baggrund, et godt overblik og bevarer roen i en til tider travl hverdag

En uddannelse som procesoperatør, procesteknolog eller mejerist vil i kombination med kendskab til procesindustri være det rette faglige udgangspunkt. Jobbet indebærer håndtering af komplicerede processer ofte under et vist tidspres, hvorfor analytiske evner og en robust personlighed er vigtige forudsætninger. Der er en stor grad af ”frihed under ansvar” i jobbet, og du skal derfor kunne agere selvstændigt og kunne træffe de nødvendige beslutninger i den daglige driftssituation.

IT indgår som element i de fleste dele af jobbet og anvendes ikke mindst til deling af information mellem skift og mellem afdelinger. Erfaring med såvel proceskontrolsystemer samt ERP-systemet SAP er således en fordel.

Som del af et team bestående af en teamleder og fire operatører er det vigtigt, at du bidrager positivt til teamet gennem engagement og kollegial indstilling. Samarbejde og kommunikation i teamet og med andre afdelinger er afgørende for succes, og derfor er det nødvendigt, at du besidder gode personlige kommunikationsevner og behersker dansk skriftligt og mundtligt samt kan læse og forstå engelsk.

Mere information og ansøgning

Kontakt Martin Alsted fra Foodjob Danmark, tlf. 2917 1009 eller Niels Peter Poulsen fra AAK, tlf. 2537 4084 for yderligere information.

Du bedes sende din ansøgning og dit cv til mga@foodjob.dk. Ansøgninger behandles løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning - Foodjob Danmark sikrer diskretion for alle ansøgere.

Bookmark and Share