» Menu

Koncernekonom

Vi söker nu en ekonom till vårt huvudkontor i Malmö

För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor och fetter är vi ständigt på jakt efter välutbildade, innovativa, kompetenta, engagerade och omsorgsfulla medarbetare. Vi erbjuder stimulerande internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder och försäljning i mer än 100 länder.

AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror starkt på långsiktiga och starka relationer. Genom vårt unika utvecklingsarbete arbetar vi i nära samarbete med våra kunder för att utveckla lösningar som uppfyller kundspecifika behov.

Om tjänsten
Söker du ett omväxlande arbete inom redovisning, rapportering och treasury? Är du en teamspelare som tycker om utmaningar? Då är tjänsten som koncernekonom hos oss något för dig.

I rollen som koncernekonom kommer du att arbeta med operativt redovisnings- och treasuryarbete men också med förbättringsprocesser vad gäller redovisning och olika projekt. Du kommer att ingå i ett team bestående av åtta medarbetare.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Fakturahantering (registrering, scanning, kontering och betalning)
  • Treasury administration
  • Medverkan i månads-, kvartals-, och årsbokslut
  • Hantering av legala dokument
  • Koncernprojekt inom exempelvis redovisningsstandards
  • Reglering av koncerninterna mellanhavanden


Din placeringsort kommer att vara i Malmö och du kommer att rapportera till Director Financial Control & Tax. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vem är du?
Vi söker dig som har en ekonomisk grundutbildning (gymnasium, KY eller liknande). Vi ser gärna att du har minst 5-10 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, då det är viktigt att du snabbt kan sätta dig in i arbetet. Du har goda kunskaper Microsoft Office, särskilt Excel och Powerpoint, har du även erfarenhet från SAP är det meriterande. Koncernspråket är engelska och du måste behärska svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Som person tar du stort ansvar för vad du presterar och du är driven i ditt arbetssätt. Det är en självklarhet att du är noggrann, strukturerad, rationell och konsekvent. Du är van vid och kan hantera deadlines för rapportering. Du har god analytisk förmåga och ett stort fokus på mål och kvalitet. Din personlighet karaktäriseras bland annat av lyhördhet och flexibilitet och vi tror att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du är engagerad och prestigelös, beredd att hugga i när det behövs.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Ansökan
Du söker tjänsten via denna länk: https://www.roirekrytering.se/annons?id=7806 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vi önskar ha mottagit din ansökan senast den 15:e oktober, men vi tillämpar löpande urval, så vi ser gärna att du ansöker redan idag. För frågor rörande rekryteringen vänligen kontakta Jonna Warnerbring på Roi Rekrytering, på telefon 0707-95 60 90 eller via mail jonna.warnerbring@roirekrytering.

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta Jarl Andreasson, Director Financial Control & Tax, på telefon 0708-146 406 eller via mail jarl.andreasson@aak.com eller HR Manager, Malin Olsson, på telefon 0454-823 21 eller via mail malin.olsson@aak.com

 

Bookmark and Share