» Menu

Industrilaborant, Aarhus

Har du analyseevnerne til at sikre kvaliteten af eksotiske råvarer og processerede olieingredienser til fødevareindustrien?

AAK Danmark søger en teknisk dygtig industrilaborant.

Gennem årtier har AAK i Aarhus opbygget særlige kompetencer omkring ekstraktion og fraktionering af vegetabilsk olie, og virksomheden forsyner nu søsterselskaber i Sverige, Holland og England samt kunder i den globale fødevareindustri. 

Fabrikken er centralt placeret på havnen i Aarhus og har 200 kompetente og engagerede medarbejdere. 

Du har fokus på analyse, specifikationer og procesforbedringer

Quality Control-afdelingen (QC) hos AAK bemandes af 10 engagerede medarbejdere, som arbejder tæt sammen med virksomhedens operatører og ingeniører. Efter grundig oplæring vil du indgå i udførelsen af teamets opgaver, som består af både rutinemæssig analyse og mere udviklingsorienterede opgaver. 

Jobbet indebærer blandt andet:

  • Kemiske og fysiske analyser af råvarer, mellemprodukter og slutprodukter
  • Analysevurdering, optimering og godkendelse
  • Kalibrering af analyseudstyr
  • Vedligeholdelse af analysemetoder

 

Hos AAK er der fokus på sikkerhed, og det at udvise den rette sikkerhedsadfærd og medvirke til opretholdelse af sikkerhedskulturen er en vigtig del af arbejdet.

Du ansættes som overenskomstdækket funktionær og er dækket af både Industriens Overenskomst og gældende lokalaftaler. Arbejdet foregår som udgangspunkt i dagtid (kl. 7 til 15), men nogen overtid må påregnes. Du bliver en del af en virksomhed i positiv udvikling, hvor initiativ, forbedringer og samarbejde værdsættes.

Du har et solidt fagligt ståsted men er fortsat nysgerrig for at prøve nye veje

Vi forventer, at du har en uddannelse som laborant og ser gerne, at du har erfaring fra industrien. Erfaring med oliekemisk analyse og kendskab til procesindustri er en fordel men ikke et krav. 

Jobbet indebærer udførelse af komplicerede analyser – til tider under et vist pres fra kolleger i driften og på ingeniørsiden. Dette vil udfordre dine analytiske evner og dine evner til at kommunikere med andre faggrupper. Det er således vigtigt, at du besidder både robusthed og vedholdenhed, og at du er i stand til at sparre med dine kolleger, som også gerne må udfordres på den rette måde.

IT er en naturlig del af dagligdagen, hvorfor IT-kundskaber på brugerniveau er en forudsætning. Det er ligeledes vigtigt, at du behersker dansk både skriftligt og mundtligt, samt at du kan læse og forstå engelsk. 

Mere information og ansøgning
Kontakt Martin Alsted fra Foodjob Danmark, tlf. 2917 1009 eller Rene Blondin Poulsen fra AAK, tlf. 5138 7331 for yderligere information.

Du bedes sende din ansøgning og dit cv til mga@foodjob.dk. Ansøgninger behandles løbende. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning – Foodjob Danmark sikrer diskretion for alle ansøgere.

Bookmark and Share