» Menu

Chokoladetekniker til Aarhus, Denmark

Vi søger nu en chokoladetekniker til AAK Denmark A/S. Jobbet forener hands-on fremstilling af chokolade og analyse af fødevarer i et tæt samspil med dedikerede kolleger, der alle deler passionen for chokolade. Teamet af chokoladeteknikere bidrager i forskellige sammenhænge til AAKs vision om at være ”first choice for value-adding vegetable oil solutions”, herunder:

  • I omdannelsen af idéer og projekter til færdige produkter med unikke egenskaber. Her supporteres udviklere og kundeteknikere i design og afvikling af udviklingsrettede eller kundedrevne forsøg.
  • Ved servicering af salg og marketing gennem fremstilling af konfekture og smagsprøver til udstillinger og seminarer.
  • Ved at bidrage med en praktisk tilgang til undervisning af AAKs kernekunder i chokoladeprocesser og produktegenskaber på AAK akademier og gennem direkte samarbejde med udvalgte kunder.


Som medarbejder hos AAK vil du blive en del af en global virksomhed, der er en af verdens førende producenter af vegetabilske olier og specialfedtstoffer.

Jobbet
Du bliver en del af et stærkt team på 5 personer, der i et tæt samspil arbejder med hands-on fremstilling af chokolade og konfekture fra ingredienser til færdigt produkt. Efter en grundig oplæring kommer du til at arbejde med konfektureprocesser i pilotskala og anvende avanceret analyseudstyr. Du bliver involveret i udvikling af nye metoder og kreative chokolade-applikationer. 

Ved gennemførelsen af forsøg anvendes i høj grad en række standardprocesser og -metoder:

  • Blande, valse og conchere chokolader, compounds og fyldninger
  • Udføre analyser – holdbarhed, tekstur, viskositet etc.
  • Betjene og vedligeholde eksisterende chokolade- og analyseudstyr samt indkøre nyt udstyr
  • Medvirke til at opretholde et velfungerende, sikkert og rent chokoladelaboratorium
  • Sikre at ingredienser, emballage og processer lever op til interne og eksterne standarder


Kvalifikationer
Enten har du en fødevarerettet uddannelse som procesteknolog, bager, kok eller lignende kombineret med nogle års erhvervserfaring inden for udvikling eller produktion af fødevarer. Eller også har du en videregående uddannelse inden for et fødevarerelateret felt og ikke mindst et brændende ønske om at lære et håndværk.

Vi lægger stor vægt på dine evner til at kombinere teori med egne praktiske erfaringer til at opnå den rette forståelse for fedtkemi og ingrediensers funktion i fødevarer. Du skal gerne på naturlig vis kunne formidle observationer, resultater og viden til samarbejdspartnere lokalt og globalt. Dansk og engelsk i skrift og tale på et godt, flydende niveau samt et solidt IT kendskab er derfor et krav.

Personlige egenskaber såsom sans for detaljer, ansvarlighed, engagement, initiativ og samarbejde vægtes meget højt, og du skal kunne lide at bruge dine hænder i dit arbejde.

Mere information og ansøgning:
For yderligere information – besøg os på www.aak.com og/eller ring vedrørende stillingen til Mette Schou Nielsen, +45 5114 5892 eller vedrørende processen til HR Manager Helle Melgaard, +45 2925 9889. Er dette noget for dig, skal du sende en ansøgning vedlagt relevante papirer til job.dk@aak.com, så den er os i hænde snarest muligt. Vi vurderer ansøgningerne løbende.

Bookmark and Share